Hyaluron Pen

IRI Hyaluron Pen edut

 • neulaton hoito lisäämään volyymia huuliin
 • nasolabiaalialueen hoito
 • ainutlaatuinen, patentoitu laite ja menetelmä
 • turvallinen annostelumekanismi
 • lähes kivuton toimenpide
 • korkea asiakastyytyväisyys
 • Hoito on täysin injektiovapaa.

 • Ei riko ihon kerroksia

 • Ei riskiä vahingoittaa verisuonia ja hermoja

 • Laitteen mikroskooppisen pienen aukon läpi ohut täyteaine leviää laajemmalle alueelle tasaisemmin

 • Luonnollinen lopputulos

Ainutlaatuinen patentoitu teknologia!

IRI® MEDICAL PEN sopii hyvin huulien neulattomaan täyttämiseen sekä kasvojen juonteiden häivyttämiseen hyaluronihapolla. Hyaluronihappo johdetaan ihon alle kovalla paineella.

IRI® MEDICAL PEN on suunniteltu niin, että se teho ylettyy vain ihon ylimpiin kerroksiin, mikä varmistaa turvallisen ja laillisen työn kosmetologien, sairaanhoitajien ja lääkärien käytössä.

IRI Hyaluron Pen:lla voidaan lisätä huuliin lisää volyymia
ilman neulainjektioita, sekä täyttää nasolabiaalijuonteita.

IRI Hyaluron Pen on patentoitu ja valmistettu Saksassa. Iri
Hyaluron Penin patentoitu pneumaattinen teknologia on kaikkien sairaanhoitajien
ja kosmetologien käytettävissä.

Iri Hyaluron Pen:n kontrolloitu annostelumekanismi takaa,
että kerta-annos on vain max 0,05ml ja siksi siis hyvin turvallinen käyttää.

  Mikä on on hyalironihappo

  Hyaluronihappo on yksi ihon tärkeimmistä molekyyleistä. 1 gramma hyaluronihappoa voi sitoa itseensä noin kuusi litraa vettä. Iän myötä hyaluronihapon määrä iholla vähenee ja iho kuivuu ja veltostuu.

  Hyaluronihappo on luontaisesti ihossa ja kudoksissamme esiintyvä mukopolysakkaridi eli glykosaminoglykaani. Se pystyy sitomaan 1000 kertaa kokoonsa nähden vettä, joka tekee tästä aineesta ihanteellisen lisäämään ihoon volyymia ja syväkosteutusta. Pitkällä aikavälillä hyaluronihappo auttaa ylläpitämään ehjää kollageeniverkostoa, joka on ensisijaisen tärkeä ihon veltostumisen ehkäisemisessä. Hyaluronihapon määrä vähenee ikääntyessä ja koska se on kollageeniverkoston väliaine, myös kollageeniverkosto löystyy tai jopa rikkoontuu. Hyaluronihappohoitojen jälkeen on erittäin tärkeätä ylläpitää hyvää elimistön kosteustasapainoa juomalla riittävä määrä vettä. Jos elimistö on kuiva ja ihosta puuttuu kosteutta, hyaluronihappo ei pysty sitomaan tarpeeksi vettä sen kykynsä nähden.

  Hyaluronihappo on erittäin hyvin siedettävä aine joka ei vaadi allergiatestiä. Sitä esiintyy luontaisesti meidän jokaisen ihossamme. 


  Iri Filler

  Käytämme Hyaluron Pen hoidossa saksalaista CE hyväksyttyä IRI-merkkistä hyaluronihappoa. Kyseinen hyaluronihappo on valmistettu laboratoriossa fermetoimalla bakteeriviljelyn avulla, eikä se ole eläinperäinen. IRI Filler ovat monofaasisia, non permanent täyteaineita ja ne ovat ristiin kytkettyjä (cross-linked) hyaluronihappoja. Ristiin kytkennässä käytettävä aine eli crosslinking agent on BDDE.

  Iri Filler on 16 kertaa matalampi puhtausasteltaan, kuin EU direktiivin yläraja.