Kynnet

Geelikynnet

Geeli on geelimäistä ja täysin hajutonta, joustavampaa materiaalia kuin akryyli ja se kovetetaan UV-valolla.

Geeli sopii hauraalle, liuskottuvalle kynnelle, joka itsessään on jo joustava.

Geelikynnet auttavat liuskottuviin, hauraisiin ja halkaileviin kynsiin sekä lopettamaan kynsien pureskelun.

Kynsistä voidaan tehdä hyvin luonnolliset tai erittäin näyttävät.

Geelikynsien huoltoväli on noin 3-5 viikkoa. Huoltovälin pituuteen vaikuttaa se, kuinka nopeasti omat kyntesi kasvavat ja kuinka hoidat geelikynsiä kotona.

Geelit ovat täysin vaarattomia, koska ne ovat hajuttomia ja myrkyttömiä, eivätkä ne sisällä happoja tai monomeereja. Näin ollen ne ovat terveydelle haitattomia.

Geelillä voi myös tehdä oman kynnen vahvistusta. Oman kynnen vahvistuksessa kynsiä ei pidennetä, vaan se levitetään suoraan luonnonkynnen päälle.

Akryylikynnet

Akryyli on akryylinesteestä sekä akryylijauheesta tehtävä massa, joka on ilmakovetteinen ja kovempaa materiaalia kuin geeli.

Akryyli sopii hyvin asiakkaille joilla on vahvat omat kynnet sekä ovat täydelliset kynsien pureskelijoille.

Akyylikynsien huoltoväli on 3-5 viikkkoa. Hyvin hoidettuina akryylit pysyvät jopa 5 viikkoa.

Kynsistä voidaan tehdä hyvin luonnolliset tai erittäin näyttävät.

Pikamanikyyri

Pikamanikyyri on käsien ja kynsien kosmeettinen hoito. Suosittelemme manikyyrissa käyntiä kuukauden välein. Pikamanikyyriin kuuluu käsien kylvetys, voide, kynsinauhojen siistiminen, kynsien muotoilu. puhdistus ja lakkaus.

Geelilakkaus

Geelilakka on paksumpi ja kestävämpi kuin tavallinen kynsilakka, se levitetään tavallisen lakan tavoin, mutta kovetetaan UV-valolla.

Geelilakkaus on luonnollinen, kevyt ja joustava kynsien vahvistus, joka ei vahingoita omaa kynttä.

Geelilakkaus tulee oman kynnen päälle ilman tippejä/pidennystä. Geelilakkaus soveltuu sekä käsiin että varpaisiin.

Geelilakkaus pysyy kynsissä noin 2-4 viikkoa, jonka jälkeen ne voidaan joko huoltaa ja vaihtaa väriä tai poistaa kokonaan omaa kynttä vahingoittamatta. Soveltuu hyvin kertaluontoisesti otettuna. Hoitoon kuuluu kynsinauhojen siistiminen sekä kynsien muotoilu.

Dip Powder

Dip Powder-tekniikassa yhdistyvät geelien pysyvyys, akryylin vahvuus ja kynsilakan helppous. Dip Powdereita voit käyttää tippien kanssa tai ilman, tuomaan vahvuutta kynnelle. Dip Powdereilla myös loihditaan helposti täydellisen ranskalaisen manikyyrin tai liukuvärin.

Dip Powderien etuna on se, etteivät ne vaadi lainkaan UV- tai LED-lamppua tai erillisiä siveltimiä, eikä niissä ole voimakasta tuoksua kuten akryylissä. 

Kestävämmät, kevyemmät ja pitkäkestoisemmat kynnet helposti Dip Powder menetelmällä! 

Pulverit tuntuvat kynsillä huomaamattomalla, eivätkä vahingoita omia kynsiä. Lohkeilua, värjäytymiä ja liftaamista estävä koostumus, joka ei sisällä voimakkaita kemikaaleja.