Vagheggi - Respecting the natural balance

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen yksilöityihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Kasvohoito

PERUSKASVOHOITO

Hoidon kesto 45 min

Hoito sisältää: Ihon pintapuhdistuksen, ihotyypin mukaisen kuorinnan, kasvonaamion, seerumin ja hoitovoiteen.

Peruskasvohoito toimii pohjana muille kasvohoidoille, ja sen voi tehdä myös sellaisenaan pikakaunistavana hoitona.


PUHDISTAVA KASVOHOITO

Hoidon kesto 1h 15 min.

Hoito sisältää: Ihon pintapuhdistuksen, ihotyypin mukaisen kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen syväpuhdistuksen, hoitonaamion, seerumin ja hoitovoiteen.

Tuotteet valitaan aina asiakkaan ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaisesti.


TÄYDELLINEN KASVOHOITO

Hoidon kesto n. 1 h 30 min

Hoito sisältää: Ihon pintapuhdistuksen, ihotyypin mukaisen kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen syväpuhdistuksen, kasvojen hieronnan, hoitonaamion, seerumin ja hoitovoiteen.

Tuotteet valitaan aina asiakkaan ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaisesti.