Lash Lift - kestotaivutus

Lash lift on uusi tapa saada luonnolliset, kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman ripsienpidennyksiä. Taivutus pysyy noin 6-8 viikkoa, riippuen omien ripsien kasvu nopeudesta. Koko hoito sisältää ripsien taivutuksen, kestovärjäyksen ja Lash Botox -hoidon eli kreatiinihoidon. Riippuen valitusta hoidosta (ja lisäpalveluista) hoitoon menee 1-2 tuntia.

Kestotaivutus on loistava vaihtoehto sinulle, joka et halua käyttää ripsienpidennyksiä, olet harkitsemassa ripsienpidennyksistä luopumista
tai olet esimerkiksi allergisoitunut ripsiliimalle.

Käsittely alkaa ripsien tyvikohotuksella ja halutessaan ne kestovärjätään. Ripsien kestotaivutuksen yhteydessä on mahdollisuus saada Lash Botox -hoito. Lash Botox on keratiinimaski, joka vahvistaa ja ravitsee omia ripsiä sekä antaa niille lisää volyymia. Hoidon lopuksi ripset laminoidaan proteiineja, vitamiineja ja aminohappoja sisältävällä aineella, mikä varmistaa Lash Botox -seerumin imeytymisen ja kiinnittymisen syvälle ripsiin. Laminointi myös suojaa ripsiä luomalla niihin ulkoiselta rasitukselta suojaavan pinnan.

Lash Botox ja kestovärjäys kestää ripsissä noin 3 viikkoa, joten ne voidaan uusia kestotaivutusten välissä.

Lash lift on hellävaraisempi vaihtoehto ripsillesi, kuin mekaanisten ripsitaivuttimien jatkuva käyttö.

Lash liftiä ei suositella raskaana oleville.

Käsittelyn jälkeen ripsiä ei saa kastella 24 tunnin sisällä ja ensimmäiset 48 tuntia täytyy välttää ripsiin koskemista, koska taivutuksen muoto voi muuttua. Pitäisi myös välttää kuumuutta (esim. sauna ja föönaus) ensimmäisten kahden vuorokauden aikana. Lash liftin kanssa saa käyttää normaalisti meikkiä ja ripsiväriä. Kaikki meikinpoistoaineet ovat kestotaivutetuille ripsille sallittuja.