Peroksiditon hampaidenvalkaisu

Mikä on hampaiden LED-valkaisu?

Hampaiden valkaisu on hoito joka vaalentaa hampaan poistamalla kiilteen värjäytymät LED-valon avulla. Toimenpide kestää tunnin.

Onko hoidossa jotain riskejä?

Peroksiditon hampaiden valkaisu on 100% turvallinen jos noudatetaan annettuja ohjeita. Aineet ovat luonnonmukaisia eivätkä vahingoita hampaita tai ikeniä.

Kuinka kauan tulos kestää?

Seuraamalla joitakin yksinkertaisia hygienian sääntöjä, kuten harjaamalla hampaat kahdesti päivässä, käyttämällä hammaslankaa, jne., hampaat säilyttävät vaaleutensa kuukausia. Jos haluat pitää hampaat aina mahdollisimman valkoisina, uusi käsittely 4-6 kuukauden välein.

Sivuvaikutukset

Nolla herkkyys. Nolla kipu. Nolla sivuvaikutukset.
VALMISTUSAINEET/GEELIN KOOSTUMUS
100% luonnollisia ainesosia

SUOSITUKSET JA KONTRAINDIKAATIOT

Hoito voidaan tehdä niin usein kun halutaan. Suosittelemme kuitenkin vähintään 24 tunnin väliä valkaisulle että geelin vaikutus on tasoittunut. Vaikutus kestää 4-6 kuukautta joten säilyttääkseen valkoiset hampaat on suositeltavaa tehdä hoito 2-3 kertaa vuodessa.

Altistuminen LED-valolle

Uuden LED-lamppu teknologian myötä, tämä ei sisällä riskejä. LED-laservalon kylmä valo ei vaikuta mitenkään kudoksiin suun sisällä tai ulkopuolella. Kuitenkin suojalasien käyttö on suositeltavaa hoidon aikana.

Sivuvaikutukset

Tuotteella ei ole sivuvaikutuksia mutta ei suositella tehtäväksi raskaana oleville tai imettäville naisille, henkilöille joilla on valoherkkyys, kemoterapiahoidot kesken, melanooma tai juuri tehty kirurginen toimenpide suussa.

Geeli toimii ainoastaan omassa hampaassa, joten implantit, laminaatit tai proteesit eivät vaalene. Geeli ei kuitenkaan vahingoita niitä mitenkään.

Miksi hampaat tummuvat?

Syyt ovat vaihtelevia. Yleisimmät ovat ikä, ruokien väriaineet, kahvi, tee, virvoitusjuomat, tupakka, liika fluori, tietyt antibiootit sekä tiettyjen lääkkeiden säännöllinen pitkäaikainen käyttö.

Kumpi on parempi, peroksidi vai peroksiditon valkaisu?

Peroksiditon valkaisu on turvallisempi hampaillesi ja ikenillesi.
Hammaslääkärit käyttävät geeliä, jonka tärkein vaikuttava aine on peroksidi, joka toimii aggressiivisesti hammasluulla jättäen hampaan ulkopinnan suojattomaksi. Näin saavutetut vaikutukset kestävät pidempään ja on todennäköistä, että suurilla määrillä peroksidia saadaan jopa paremmat välittömät tulokset (vaalennusta tapahtuu enemmän), mutta toisaalta komponentti on niin aggressiivinen että siihen voi liittyä vakavia haittavaikutuksia, kuten voi polttaa ikeniä, halkaista hampaan jne. Lisäksi hoito peroksidilla aiheuttaa usein arkuutta ja kipua, sekä hoidon aikana että päiviä sen jälkeen. Koska kiilteen oheneminen tuo merkittäviä riskejä ei hoitoa pitäisi tehdä kuin korkeintaan 2-3 kertaa elämänsä aikana, mistä myös hammaslääkärit ovat samaa mieltä.

Meidän tuotteemme on ensimmäinen hampaidenvalkaisu jossa peroksidia 0%. Tämä on turvallinen, eikä aiheuta arkuutta tai kipua, myöskään ei herkissä hampaissa tai ikenissä. Lisäksi sillä ei ole mitään sivuvaikutuksia ja voidaan tehdä niin usein kun haluat (jätä 24 tunnin tasoittumisaika väliin). Tämän vuoksi takaamme terveellisemmän vaihtoehdon hampaillesi ja ikenillesi.

Kenelle hoito sopii?

Hoito sopii melkein kaikille. Ei kuitenkaan suositella raskaana oleville tai imettäville. Ei henkilölle joka kärsii valoallergiasta, eikä heti kirurgisen toimenpiteen jälkeen tai alle 18-vuotiaille.

Tekniikkamme

Meillä on markkinoiden paras teknologia. Led-valo aktivoi valkaisugeelin joka ei sisällä lainkaan peroksidia. 2-9 asteen vaalennus yhdellä hoitokerralla. Valkaisun jälkeen sinun ei tulisi juoda kuumia tai värjääviä juomia (kuten kahvi, tee, virvoitusjuomat, punaviini jne.), älä myöskään tupakoi seuraavan 24 tunnin aikana.
HUOM. pese hampaasi huolellisesti ennen toimenpiteeseen tuloasi. 

Onko peroksiditon valkaisu yhtä tehokas kuin hammaslääkärin tekemä?

Välittömät tulokset ovat samat: 2-9 astetta. Asiakas joka ei ole koskaan valkaissut hampaitaan saattaa ajatella saavansa vitivalkoiset hampaat. Totuus on että se on käytännössä mahdotonta. Tämä tulos saavutetaan, sekä hammaslääkärillä että peroksidittomalla metodilla, ainoastaan jos asiakkaalla on jo lähes täysin valkoiset hampaat, viimeistely vaalentaa niitä n. 3-4 astetta. Totuus on että mikä tahansa valkaisu, hammaslääkärin tai peroksiditon, suurin osa vaalennuksista on n. 4-6 astetta.

Joten, voimme vakuuttaa valkaisumme olevan yhtä voimakkaan kuin hammaslääkärissä ja saavutamme saman lopputuloksen, ilman aggressiivista peroksidia koska tuotteemme sisältää peroksidia 0%.

Joten: Peroksiditon on turvallinen, kivuton ja luonnonmukainen vastaan pidempi kesto perinteisellä valkaisulla.