Swiss-color Lift MESO consept - mikroneulaus ja mesoterapia

Lift MESO Concept on uusi hoitomuoto jolla aktivoidaan ihon uudistumista ja nuorentumista eri ihoalueille. Lift MESO konsepti koostuu Lift MESO mesoterapiahoidosta ja kotihoitotuotteista. Asiakkaan kotihoito tukee hoitolassa tehdyn hoidon vaikutusta.
Lift MESO hoidossa ihoon tehdään pieniä mikro-aukkoja näin optimoidaan aktiivisten ainesosien vieminen syvälle ihokudokseen -Juuri sinne missä se vaikuttaa parhaiten. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia Kollageeni ja elastaani kuituja ihokudokseen.
Lift MESO consept hoidoilla voidaan käsitellä: kasvot, kaula, rintakehä, kämmenselkä. Sekä häivyttää raskausarpia ja arpia.

Swiss Colorin Meso Lift -mikroneulaushoito uudistaa ihoa, tehden ihon pinnasta kaikin puolin tasaisemman. Hoito on erityisen hyvä pinnallisiin arpiin ja juonteisiin, pieniin epäpuhtauksiin sekä ihon värimuutoksiin, kuten pigmenttimuutoksiin ja punoittaviin arpiin. Hoito käynnistää ihossa luonnollisen korjausprosessin, jonka myötä iho rupeaa uudistamaan itseään. Hoidossa ihoon myös imeytetään ihoa kosteuttavia ja uudistavia seerumeita, parhaimpien hoitotulosten optimoimiseksi. Koska pinnallinen mikroneulaus menee maksimissaan 0,5 mm syvyyteen ihossa, ei hoito vaadi erityistä toipumisaikaa. Suosittelemme ihon pinnallista mikroneulausta ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin, pinnallisiin arpiin sekä asiakkaille, jotka haluavat tutustua astetta

tehokkaampiin kasvohoitoihin.

Lift MESO on nykyaikainen ihosoluja uudistava tehohoito. Hoidon tarkoitus on viedä vaikuttavat aineet suoraan ihon alimpiin kerroksiin.

Lift MESO-hoidon tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Ihon väri on tasaisempi ja iho tuntuu kimmoisammalta. Rypyt ja juonteet ovat selvästi vähentyneet. Iho näyttää ja tuntuu nuorekkaalta, kosteutetulta ja hehkuvalta.

Jokaisen hoidon jälkeen hoitotuotteet ja hoito vaikuttavat vielä viiden päivän ajan. Ensimmäisen 1-2 tunnin ajan hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa.
Parhaat tulokset saadaan sarjahoitona. Suositellaan 3-8 hoitoa.
Hoitoja tehdään 4-8 viikossa ihotyypistä riippuen.
Koska hoito jää vaikuttamaan solutoimintaan ihon sisällä, tulevat parhaat tulokset näkyviin vasta parin kolmen kuukauden jälkeen. Solujen elinvoimaisuus palautuu pikkuhiljaa. Hoidot antavat soluille takaisin mitä ne ovat menettäneet ja mitä ne tarvitsevat pysyäkseen kunnossa.