Vagheggi - Respecting the natural balance

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen yksilöityihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Kasvohoito

PERUSKASVOHOITO

Hoidon kesto 45 min

Hoito sisältää: Ihon pintapuhdistuksen, ihotyypin mukaisen kuorinnan, kasvonaamion, seerumin ja hoitovoiteen.

Peruskasvohoito toimii pohjana muille kasvohoidoille, ja sen voi tehdä myös sellaisenaan pikakaunistavana hoitona.


PUHDISTAVA KASVOHOITO

Hoidon kesto 1h 15 min.

Hoito sisältää: Ihon pintapuhdistuksen, ihotyypin mukaisen kuorinnan, (höyrytyksen), mekaanisen syväpuhdistuksen, hoitonaamion, seerumin ja hoitovoiteen.

Tuotteet valitaan aina asiakkaan ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaisesti.


TÄYDELLINEN KASVOHOITO

Hoidon kesto n. 1 h 30 min

Hoito sisältää: Ihon pintapuhdistuksen, ihotyypin mukaisen kuorinnan, (höyrytyksen), mekaanisen syväpuhdistuksen, kasvojen hieronnan, hoitonaamion, seerumin ja hoitovoiteen.

Tuotteet valitaan aina asiakkaan ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaisesti. 

Laitehoito

ULTRAÄÄNIKASVOHOITO

Hoidon kesto n. 60 min

Ultraääni on jo vuosikymmeniä ollut monen kosmetologin luotettavin laitehoito. Ultraäänellä pystytään vaikuttamaan ihoon eri tavoilla. Sillä voidaan kuoria ja syväpuhdistaa ihoa kivuttomasti sekä imeyttää ihoon hoitotuotteita värähtelyn avulla. Ultraääni-ihonpuhdistus on kasvohoitona hellävarainen, kivuton ja tehokas. Ei mekaanista ärsytystä, ei ikävää nipistelyä. 

Puhdistuksessa käytetään ultraäänen tehoa, jonka ääniaallot nostavat ihon pintakerroksissa olevat epäpuhtaudet pintaan. Hoidon jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta. Hoidon jälkeen iho jatkaa vielä puhdistautumista ja parhaat tulokset saadaankin sarjahoidolla. Hoito sopii myös ruusufinnistä kärsivälle iholle sen hellävaraisuuden takia. 

Miten ultraääni toimii?

Hoito perustuu siihen, että itse ultraääni toimii veden kanssa hajottamalla veden pieniksi molekyyleiksi, jolloin se pääsee ihohuokosiin ja nostamalla talin ihon pintaan. Ultraääni on ihmiskorvan kuuloalueen ulkopuolella tapahtuvaa värähtelyä. Ultraääni vaikuttaa mikroverisuonia laajentavasti; virkistää mikroverenkiertoa, jolloin ihon väri paranee. Eri tasojen ansiosta se sopii epäpuhtaalle paksulle iholle kuin myös normaalille, jossa ei epäpuhtauksia olisi juuri lainkaan.

Ultraäänikasvohoidon vasta-aiheet:

Epilepsia, sydämen rytmihäiriöt, sydämentahdistin, pahanlaatuinen kasvain, ihoinfektiot (allergiat), näppyläinen akne, isot luomet, metalliproteesit ylävartalossa (braketit), raskaus, äkillinen sairastuminen

TIMANTTIHIONTA KASVOHOITO

Hoidon kesto n. 60 min

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava kasvohoito, jonka avulla kuoritaan iholta kuollutta pintasolukkoa. Hoito kirkastaa ihoa, tekee siitä sileämmän näköisen, kuorii sarveissolukkoa ja tehostaa hoitoaineiden imeytymisen. Hoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa ja mahdollinen lievä punoitus laskee parissa tunnissa. Timanttihionta tasoittaa pintajuonteita, aknearpeja ja pienentää ihohuokosia; tasoittaa pigmenttimuutoksia ja ihon väriä.

Miten timanttihionta toimii?

Ihon pinnalle johdetaan alipaineen avulla aluminiumoksidin mikrokiteitä, jotka kulkeutuvat saman tien pois hioen mukanaan kuolleet ja huonokuntoiset solut ihon pinnalta. Samalla se vilkastuttaa ihon pinnan verenkiertoa, mikä edistää uuden kollageenin muodostumista. Kun mikrokiteet imetään pois iholta hoitopään imukanavan kautta, poistuvat niiden mukana ihon epäpuhtaudet ja kuollut ihosolukko. Toimenpiteen aiheuttamalla pintaverenkierron lisääntymisellä on merkittävä ja välitön vaikutus.  

Timanttihionnan vasta-aiheet:

Erittäin ohut ja herkkä iho, pahanlaatuiset ihonmuutokset, psoriaasi, herpes, syöpä.